White River Junction, VT

Naval Operations Support Center Renovation (White River Junction)


Awards & Accolades Associated Builders & Contractors - Excellence in Construction Award
Client U.S. Department of the Navy

Project Description

Located in White River Junction, Vermont, the Naval Operations Support Center (NOSC) required renovation of both interior and exterior components of the reserve center campus. Work included renovation of locker rooms, drill deck, and mess deck; addition of wheelchair lift; renovation of interior partitions and finishes, mechanical systems, electrical power distribution and lighting, mass notification system, and fire suppression; rock blasting associated with athletic field work; and installation of aboveground fuel storage tank.

Let's get started on your project

Tell us about your needs and we'll see if there is a fit.

Request a Consultation